Az alábbi irodalmak beszerezhetők személyesen a gyűléseken, vagy megrendelhetők az irodalom(kukac)magyaroa.hu címen vagy a +36 30 935 82 79 telefonszámon. A feladás költsége a csomag méretétől és súlyától függ. 

Az újonnan érkezőhöz

Ez a brosúra az OA-ban talált felépülés csodájáról szól. Tartalmazza a 15 kérdést, valamint részletezi a gyűlések fontosságát. Elmélyít a kényszeres evés, a Lépések, a spiritualitás, az étkezési terv és a közösség jelentésében.


Kérdések és válaszok

Ez a brosúra az OA-val kapcsolatos gyakori kérdésekre ad választ és olyan meghatározásokat tartalmaz, amelyek segíthetik az újonnan jövőket, a társakat, az érdeklődőket és a szakembereket az Anonim Túlevők programjának megismerésében.


Egy étkezési terv (350 Ft/db)

Ez a brosúra arról szól, hogyan használjuk eszközként személyes étkezési tervünket, miként elemezzük az evéssel kapcsolatos korábbi viselkedésünket, hogyan járjunk el a számunkra problémát okozó ételekkel és étkezési szokásokkal, és miként határozzuk meg új megközelítésünket az evéshez.

Megjegyzés: Ez a brosúra nem tartalmaz kidolgozott étkezési terveket.


Mielőtt megennéd az első kényszeres falatot, emlékezz... (300 Ft/db)

Mit tegyünk, amikor ránk tör a túlevés kényszere? Ez a brosúra arra szolgál, hogy megtaláljuk a megfelelő eszközöket és segítséget egy ilyen helyzetben.


 

A döntés joga és méltósága (350 Ft/db)

Ez a brosúra új és tapasztalt OA tagoknak egyaránt iránymutatást ad személyre szabott étkezési tervük kidolgozásában. Olyan témákat tartalmaz, mint: az absztinencia és az étkezési terv közötti különbség, az étkezési tervek sokféle lehetősége, étkezési szokásaink átvizsgálása, sóvárgást vagy túlevést kiváltó ételek és étkezési szokások, struktúra és tolerancia.

A brosúra hat, okleveles dietetikus által ellenőrzött és jóváhagyott alaptervet tartalmaz, amelyek többünk számára sikeresnek bizonyultak.


Az absztinencia melletti elköteleződés (350 Ft/db)

Ez a brosúra olyan javaslatokat tartalmaz, amelyek segítenek az absztinencia iránti elköteleződésben és az étkezési terv kialakításában.


A felépülés eszközei (350 Ft/db)

Ebben a brosúrában alapvető iránymutatást találsz az OA kilenc eszközének használatához, melyek az étkezési terv, a szponzorálás, a gyűlések, a telefon, az írás, az irodalom, a cselekvési terv, az anonimitás és a szolgálat.


Isten hozott újra itthon! (300 Ft/db)

Ez a brosúra inspirációként és iránymutatásként szolgálhat azok számára, akik visszaesés után térnek vissza az OA-ba. Olyan témákat tartalmaz, mint a "Félelem és tagadás", "Irányíthatatlanság kontra felelősség" és "A tökéletesség mítosza."


Útmutató szponzoroknak (350 Ft/db)

Akár kezdő, akár tapasztalt szponzor vagy, ebben a brosúrában iránymutatásra és támogatásra lelsz ahhoz a létfontosságú szerephez, amit betöltesz. Megválaszol kérdéseket arról, hogy miért, mikor és hogyan váljunk szponzorrá. A végén található egy melléklet: 30 kérdés az újonnan érkezőkhöz.


Mit mondana Isten az OA-nak, ha szólna hozzá? (300 Ft/db)

A Felsőbb Erő üzenete az OA-s társakhoz, mely segíthet elmélyülni abban, hogyan segíthetünk más kényszeres túlevőknek. 


Anonim Túlevők (2500 Ft/db)

Ez az OA szeretett Barna Könyvének, az Anonim Túlevőknek a harmadik kiadása. Ez a kiadás negyven új, OA-tagok által írt felépülési történetet tartalmaz. Emellett új előszóval és függelékkel is bővült, amelyek az OA-tól független, de a Közösségünket harminc éve támogató egészségügyi szakemberek írtak. A könyv szerkezete ugyanaz maradt, mint az első és a második kiadásé, beleértve az eredeti előszót, a „Meghívunk téged” szövegét, Rozanne történetét és az eredeti függelékeket.


 Az Anonim Túlevők Tizenkét Lépése és Tizenkét Hagyománya (2500 Ft/db)

Az Anonim Túlevők Közössége 1960 óta kényszeres evők ezreinek segített már rátalálni egy újfajta életre, az OA Tizenkét Lépése és Tizenkét Hagyománya által. A Közösség növekedésével fokozódott az igény és a szükség arra, hogy elkészüljön egy könyv, amely kifejezetten azoknak szól, akik a kényszeres evésből és kényszeres evési magatartásformákból való felépülés Tizenkét Lépéses programján dolgoznak.
Az Anonim Túlevők Tizenkét Lépése és Tizenkét Hagyománya ennek a célkitűzésnek és munkának az eredménye. Inspirációként és iránymutatásként szolgál mindazok számára, akik keresik, mindennapi életükben alkalmazzák és továbbadják az OA felépülési üzenetét.


 

 A spirituális ösvényt keresve (2000 Ft/db)

Több, mint hetven, spirituális útkeresésről szóló történetet tartalmaz a könyv, melyek eredetileg az OA folyóiratában, a Lifeline-ban jelentek meg. Olvashatunk írásokat a Felsőbb Erő megtalálásáról, a program előtti és alatti spirituális tapasztalatokról, különböző spirituális eszközökről, valamint az agnosztikusok és ateisták nézőpontjairól.


Absztinencia (2000 Ft/db)

Ez a könyv az absztinenciáról szóló történetek és elbeszélések gyűjteménye. Mindegyiket OA-s társak írták, és mindegyik a Lifeline-ban, az OA felépülésről szóló nemzetközi folyóiratában jelent meg. Akár hosszú évek óta absztinens, akár a felépüléssel vagy visszaesésekkel küszködő, akár újonnan érkező tagja vagy az OA-nak, aki számára még talány az absztinencia, reméljük, az alábbi sorokat olvasva bátorítást, segítséget és útmutatást találsz ebben a könyvben. 


A felépülés hangjai (2500 Ft/db)

OA irodalomból származó, inspiráló idézeteket, valamint társak tapasztalatát, erejét és reményét megosztó napi olvasmányos könyv.


A mai napra (2500 Ft/db)

Inspiráló és gondolatébresztő megerősítő írások kifejezetten OA tagok számára az év minden napjára.

Érdemes Tudnod

A programban a gyűlések mellett számos eszköz is rendelkezésre áll a felépülni vágyók számára. Az OA-ban teljes mértékben tiszteletben tartjuk egymás anonimitását.

Teljes mértékben ingyenes

Az OA tagság nem jár illetékkel vagy díjjal, önellátók vagyunk a saját hozzájárulásainkból. A befolyt összeget teljes egészében a közösség fejlesztésére fordítjuk.

Nincs semmilyen elkötelezettség

Az OA nem követ, és nem tesz magáévá semmilyen meghatározott diétát, vagy étkezési tervet. Az OA a kényszeres evés betegségéből való felépülés fizikai, lelki és spirituális megvalósulását szorgalmazza, s ennek elsajátításán alapszik.

Az OA egy közösség, nem egyház

Az OA nem egy vallási felekezet. Bárki, kötetlenül és anonim módon csatlakozhat a közösséghez, hogy megossza saját tapasztalatait, és meghallgassa másokét.