Az EU általános adatvédelmi rendeletének1 13. cikke szerinti adatvédelmi nyilatkozat

Örülünk, hogy az OA felkeltette az érdeklődésedet, és hogy ellátogattál a honlapunkra.

Számunkra magától értetődő annak a fontossága, hogy honlapunk látogatói számára az adatvédelem és az adatbiztonság magas szintjét biztosítsuk. Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy ha a honlapunkra kattintasz, mely személyes adataidat tároljuk és milyen célból használjuk fel azokat.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat erről a linkről bármikor letölthető és kinyomtatható.

1. Hatály

Ennek az adatvédelmi nyilatkozatnak a hatálya az Anonim Túlevők által az interneten közzétett információkra (röviden: a honlapunkra) vonatkozik, amelyért az Anonim Túlevők Magyarországi Közössége felel.

2. Melyek a személyes adatok?

A személyes adatok azok az információk, amelyekből a rád vonatkozó személyes tényeket vagy adatokat (például a nevedet, a címedet, a telefonszámodat, a születési adataidat vagy az e-mail címedet) tudunk meg. Azok az információk, amelyekből nem lehet kikövetkeztetni, hogy rólad van szó, mert például az adataidat anonimizálták, nem számítanak személyes adatnak.

3. Mely személyes adataimat tárolják és dolgozzák fel?

A honlapunk használatakor nem gyűjtjük a személyes adataidat.

A hírlevelünkre történő feliratkozáskor, vagy ha e-mailt írsz nekünk, akkor saját döntésed alapján adod meg nekünk az e-mail címedet vagy egyéb személyes adataidat. A saját döntésed, hogy mely adataidat adod meg nekünk, de ha nem adsz meg magadhoz elérhetőséget, nem tudunk kapcsolatba lépni veled.

4. Mire használjuk fel az adataidat?

Ha e-mailt írsz nekünk, az e-mail címedet kizárólag arra használjuk, hogy az általad kért információt megadjuk neked. Egyéb célokra nem használjuk az adataidat, nem adjuk át azokat harmadik személyeknek.

5. Cookie-k használata, személyes adatok anonimizált használata

Honlapunkon nincsenek felhasználói adatok gyűjtésére alkalmas beállítások és cookie-kat sem használunk.

Az általad letöltött információk alapján nyert adatokat kizárólag statisztikai célokra használjuk fel. Csupán általános információkat tárolunk, így például azt, hogy melyik tartalmat hányan töltötték le, melyek a leggyakrabban látogatott bejegyzések.

Ezekből az adatokból nem azonosítható a felhasználó, és a statisztikai elemzés végeztével töröljük azokat.

6. A Google térkép használata

A gyűlések helyszínének földrajzi megjelenítése érdekében a honlapon használjuk a Google Maps-et. A Google Maps használatával kapcsolatos információkat a Google adatvédelmi irányelvei között találod. Ott ellenőrizheted és módosíthatod a személyes adatvédelmi beállításaidat. 

7. Az általunk tárolt adatok védelmével kapcsolatos biztonsági intézkedések

A honlapunk látogatásával vagy a velünk folytatott elektronikus levelezés útján birtokunkba került személyes adataid biztonságban vannak. Kötelezettségünk, hogy védjük és kezeljük bizalmasan személyes adataidat.

Az általunk tárolt adataid elvesztése vagy az azokkal való visszaélések megelőzése érdekében széles körű biztonsági megoldásokat alkalmazunk, amelyeket rendszeresen hozzáigazítunk a technológiai fejlődéshez.

Ugyanakkor előfordulhat, hogy az internet sajátosságaiból fakadóan tőlünk független harmadik személyek vagy intézmények nem tartják tiszteletben a fenti szabályokat. Különösen a kódolás nélküli adatokat olvashatják el harmadik személyek, ha ezeket az adatokat e-mail is követi. Erre sajnos nincs befolyásunk. Az ilyen jellegű visszaélések ellen a felhasználónak kell az általa megadott adatok kódolásával vagy egyéb módon gondoskodnia.

8. Idegen honlapokra mutató hiperhivatkozások

Honlapunkon az OA nemzetközi szervezeteinek honlapjára mutató hiperhivatkozások találhatók. Ezeknek a szolgáltatóknak a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáért nem tudunk felelősséget vállalni. Adatkezelési gyakorlatukról ezek a szolgáltatók tudnak tájékoztatással szolgálni.

9. Az általunk tárolt személyes adataiddal vagy azok törlésével kapcsolatos tájékoztatás

Kizárólag a velünk történő kapcsolatfelvétel során általad megadott személyes adatokat tároljuk a törvényben meghatározott ideig.

Kérésedre készséggel tájékoztatunk arról, mely adataidat tároljuk. Haladéktalanul tájékoztatunk, ha erőfeszítéseink ellenére téves adatokat tárolnánk. Ha személyes adataid törlését kéred tőlünk, azt haladéktalanul teljesítjük. Személyes adataid törlését az overeatershungary(kukac)gmail.com címen kérheted. Ha a törlésre jogszabályi előírások miatt nincs lehetőség, akkor zároljuk azokat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy adataid törlése esetén nem tudunk neked semmilyen szolgáltatást nyújtani.

 Kérdéseiddel a magyar Intergroup titkárához fordulhatsz: overeatershungary(kukac)gmail.com

 


Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet)

Érdemes Tudnod

A programban a gyűlések mellett számos eszköz is rendelkezésre áll a felépülni vágyók számára. Az OA-ban teljes mértékben tiszteletben tartjuk egymás anonimitását.

Teljes mértékben ingyenes

Az OA tagság nem jár illetékkel vagy díjjal, önellátók vagyunk a saját hozzájárulásainkból. A befolyt összeget teljes egészében a közösség fejlesztésére fordítjuk.

Nincs semmilyen elkötelezettség

Az OA nem követ, és nem tesz magáévá semmilyen meghatározott diétát, vagy étkezési tervet. Az OA a kényszeres evés betegségéből való felépülés fizikai, lelki és spirituális megvalósulását szorgalmazza, s ennek elsajátításán alapszik.

Az OA egy közösség, nem egyház

Az OA nem egy vallási felekezet. Bárki, kötetlenül és anonim módon csatlakozhat a közösséghez, hogy megossza saját tapasztalatait, és meghallgassa másokét.